Orange is the New White Extra White

Ontdek de verfijning van Orange wine

Welkom in de betoverende wereld van orange wine, waar traditie en innovatie samenkomen om een unieke en boeiende ervaring te creëren. Orange wine, ook wel bekend als amberwijn, is een intrigerende categorie die de wijnliefhebber uitnodigt om nieuwe smaken te verkennen en de grenzen van het traditionele te doorbreken.

Hoe maakt men Orange wine?

1
2
3
1

Orange wine wordt gemaakt door witte druiven op een vergelijkbare manier te vinifiëren als rode druiven.

2

Tijdens het fermentatieproces blijven de schillen van de druiven in contact met het sap, waardoor de wijn een prachtige oranje tint krijgt. Dit proces voegt niet alleen kleur toe, maar ook complexiteit en textuur aan de wijn.

3

Dit hele proces resulteert in een boeiende en karaktervolle wijn met meestal een oranje tint.

Een zintuiglijke reis

Laat je zintuigen betoveren door de rijke aroma’s en smaken van orange wine. Je kunt verwachten dat deze wijnen een spectrum van smaken bevatten, variërend van florale tonen tot kruidige ondertonen, met een aangename tanninestructuur die de zintuigen omhelst. Elke slok onthult een nieuwe laag, waardoor elke fles een ontdekkingsreis op zich is.

Orange wine komt voor in verschillende stijlen, van licht en verfrissend tot complex en krachtig. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met het verkennen van de wereld van wijn, orange wine biedt een breed scala aan mogelijkheden om aan elke smaakvoorkeur te voldoen.

Onze Selectie

Wij zijn trots om een zorgvuldig samengestelde selectie van premium orange wines aan te bieden, afkomstig van gepassioneerde wijnmakers die de kunst van het ambacht beheersen. Elke fles in ons assortiment vertelt een uniek verhaal, geworteld in traditie en geïnspireerd door innovatie.

Stap in de wereld van deze stijl wijnen en ontdek een nieuw hoofdstuk in je wijnreis. Laat je verrassen door de levendige kleuren, de gevarieerde smaken en de tijdloze elegantie van deze wijnen. Proost op het avontuur en geniet van het onverwachte.