NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

0% Alcohol, 100% Plezier!

Met trots stellen wij onze nieuwste alcoholvrije wijnen voor uit ons assortiment. DIVIN, 100% Sauvingon Blanc uit de Loire die zowel te verkrijgen is als stille witte, sparkling en sparkling rosé.

Of je nu verlangt naar een smaakvol alternatief voor een ontspannen avond thuis of de perfecte keuze wilt maken voor een sociale bijeenkomst, DIVIN is jouw ideale metgezel.
Dompel jezelf onder in de verfijnde aroma’s, complexe structuren en karakteristieke smaken die DIVIN te bieden heeft. Deze alcoholvrije wijnen zijn niet alleen een elegante keuze, maar ook een bewuste en inclusieve optie voor gasten die de voorkeur geven aan een nuchter genot.

In de horeca groeit de vraag naar deze alternatieven snel. DIVIN is niet slechts een trendy optie tijdens Tourné Minerale, maar een keuze die het hele jaar door een levendige en gevarieerde drankervaring garandeert. Deze selectie van hoogwaardige alcoholvrije wijnen is niet alleen een belofte voor genot zonder compromissen, maar ook een kans om deze stijl van wijnen te omarmen.

Sauvignon Blanc zonder alcohol? Hoe kan dit?

We leggen het je graag uit in onderstaande schema.

Enjoy!