Game Changers!

Met een gedeelde liefde voor wijnmaken, viticultuur en de unieke charme van Malbec-druiven begonnen Alfredo Merlo en Matias Fraga in 2010 aan een opmerkelijke reis. Deze onderneming, die de naam MAAL Wines kreeg, vond zijn oorsprong in een microvinificatie-experiment met zes vaten druiven uit een verlaten wijngaard in Vistaflores. Ze hadden toen geen idee dat dit experiment de basis zou leggen voor een gepassioneerde zoektocht die hun levens zou herdefiniëren.

In 2013 besloten Alfredo en Matias, gedreven door hun diepgewortelde passie voor het maken van uitzonderlijke Malbec-wijnen, hun hobby tot een serieuze roeping te maken. Zo werd MAAL Wines officieel geboren. De naam zelf, afgeleid van de initialen van de twee oprichters (MA van Matias en AL van Alfredo), belichaamt de essentie van hun partnerschap en toewijding aan de kunst van het wijnmaken.

Het hart van MAAL Wines wordt gevormd door een diepgaande missie: het creëren van Malbec-wijnen die niet slechts drankjes zijn, maar expressieve kunstwerken vol karakter. Elke fles die het MAAL-label draagt, getuigt van de delicate balans tussen de ziel van een wijngaard en de unieke persoonlijkheid van de wijnmakers. Deze balans geloven ze, is de sleutel tot het produceren van wijnen die een verhaal vertellen, en de essentie van het land waaruit de druiven worden geoogst en de passie waarmee ze worden gekoesterd vastleggen.

Onder leiding van hun gezamenlijke visie zien Alfredo en Matias nauwlettend toe op elk aspect van het wijnproductieproces, van de zorgvuldige teelt van de wijnstokken tot het kunstzinnig samenstellen van de uiteindelijke blend. Hun toewijding aan het ambacht weerspiegelt zich in de kwaliteit van elke fles die het stempel van MAAL Wines draagt.

Naarmate de jaren verstrijken, blijft MAAL Wines gedijen en ontvouwt zich het verhaal met elke oogst. Bij elke slok van hun nauwgezet vervaardigde Malbec worden wijnliefhebbers uitgenodigd om deel te nemen aan deze buitengewone reis, een reis die wordt gevoed door vriendschap, passie en een onwankelbare toewijding aan de kunst van het wijnmaken. Via MAAL Wines nodigen Alfredo en Matias de wereld uit om de harmonieuze fusie van de overvloed van de natuur en de expertise van de wijnmakers te ervaren, één fles tegelijk.